header.jpg
vrijdag 22 februari 2013

Inschrijvingen schooljaar 2013-2014

Beste ouders,
U hebt er misschien al iets van opgevangen, maar vanaf dit schooljaar is er een nieuwe reglementering rond inschrijven in een school. 
Er zijn 2 belangrijke nieuwigheden ...

  • Elke school dient vast te leggen hoeveel leerlingen ze maximaal kan inschrijven. Eenmaal de lijst vol, mag er niemand meer bij.
  • Er is een periode van voorrang om in te schrijven.
    Wie? Broers/zussen en kinderen die op hetzelfde adres wonen.
                                                Kinderen van personeel.
Capaciteit
Op onze school is er momenteel voor schooljaar 2013-2014 nog plaats voor een 45-tal kinderen in het kleuter en een 30-tal kinderen in het lagere. We hebben dus nog wat reserve. De komst van de nieuwe wijk Bistier kan in de toekomst het aantal vrije plaatsen gevoelig doen dalen. Wie dus kiest voor onze school, wacht dus best niet te lang met inschrijven.
Elk jaar opnieuw dienen we de capaciteit opnieuw vast te leggen voor het volgende schooljaar. Dan kan eventueel beslist worden om die vast te leggen per geboortejaar. Dit heeft dan als voordeel dat te grote klassen worden vermeden.

Voorrang

Kinderen van geboortejaar 2011 die een broer of zus op school hebben, hebben voorrang om in te schrijven en kunnen dit vanaf 1 maart 2013. Vanaf 15 maart 2013 kan iedereen inschrijven en wordt ingeschreven in de volgorde dat ouders zich aanbieden om in te schrijven.
Kinderen van geboortejaar 2010 en ouder kunnen altijd inschrijven zolang er nog capaciteit is.
                                                                      
U wil er nog meer over weten? Klik hierKalender

Pagina's

Steun ons oudercomité

Zoeken in deze blog

Volg ons via facebook...