header.jpg
dinsdag 4 februari 2014

Damiaanactie dankt u /Thema Energie

De mensen van de organisatie Damiaanactie lieten ons weten dat de verkoop van stiftjes 420 euro opbracht. Ze danken u daarvoor.


Elk schooljaar belichten we een ander MOS-thema. MOS staat voor milieuzorg op school. Vorig jaar stond het thema 'water' in de belangstelling. Dit schooljaar buigen alle klassen zich over het thema energie. Zuinig omgaan met energie is niet altijd even gemakkelijk. We doen er vaak maar iets aan als het ons raakt in onze geldbeugel.
Toch proberen we de leerlingen hier bewust mee te leren omspringen, want heel wat van onze energievoorraden zijn nu eenmaal niet onuitputtelijk. Misschien is dit het momenten om ook thuis eens het energieverbruik onder de loep te nemen. Lichten laten branden, deuren laten open staan, computer vergeten af te sluiten, enz... Ook sluipverbruik is alvast een energievreter waar we niet altijd bewust van zijn.

Op vrijdag 14 februari 2014 is het 'dikke truiendag'. We gaan ook dit jaar terug voor 'wie de meeste laagjes' aanheeft. We zorgen voor een lagere temperatuur op school. We verwachten dus dat de kinderen goed gekleed naar school komen.

Kalender

Pagina's

Steun ons oudercomité

Zoeken in deze blog

Volg ons via facebook...