header.jpg
dinsdag 22 april 2014

Nieuws

Oudercomité
Dankzij de samenwerking met het oudercomité, kunnen we activiteiten organiseren waarbij de opbrengsten integraal naar onze kinderen gaan. Het oudercomité sponsort ook dit jaar terug de meerdaagse uitstappen en er is klasgeld voorzien waarmee de leerkrachten extra uitgaven kunnen bekostigen. 
Dit schooljaar was er een extraatje voorzien voor het 1ste leerjaar. Er werden boekenpakketten aangekocht om aan tutorlezen te doen, samen met het 4de leerjaar. In de boekjes staan 2 leesniveaus zodat het ook voor de tutoren aangenaam lezen is. 
Personeelsnieuws
Jammer genoeg kunnen juf Nathalie (1ste kleuter) en juf Claudine (2de leerjaar) na deze paasvakantie nog niet terug aan de slag. We wensen ze een spoedig herstel toe.
Ook onze poetsvrouw heeft gezondheidsproblemen en wordt momenteel vervangen door Lucie die 's middags helpt in de refter. In de refter steekt ook oma 'Lily' een handje toe over de middag om alles in goede banen te leiden.
Door het groeiende aantal kleuters dit schooljaar kunnen we genieten van extra uren sinds de krokusvakantie. Ondertussen presteert meester Steffen 12 uren in het kleuter. Dit komt ten goede van de gedifferentieerde klaswerking.
Inschrijvingen
Voor volgend schooljaar zijn nog maximum 8 plaatsen ter beschikking voor het kleuter. Dan is onze capaciteit in het kleuter bereikt. Onze school is dus aan het groeien vanuit het kleuter.
In het lagere daarentegen zijn nog 34 plaatsen ter beschikking.
We doen een warme oproep voor extra inschrijvingen in ons eerste leerjaar. U heeft weet van kinderen die wensen te veranderen van school wegens een te grote klas in het eerste leerjaar? Maak gerust reclame. 
Beleidsondersteuner JokeKalender

Pagina's

Steun ons oudercomité

Zoeken in deze blog

Volg ons via facebook...