header.jpg
vrijdag 7 november 2014

Dank aan het oudercomité.

Het schoolteam dankt het oudercomité voor de aankoop van didactisch materiaal voor onze lagere klassen. Iedere klas is nu trotse eigenaar van een klok waarbij de tijd synchroon digitaal en analoog wordt weergegeven. Kloklezen is niet eenvoudig, maar wel dagelijks nodig. Voor leerlingen die heel erg visueel ingesteld zijn kan deze klok een ondersteuning bieden bij het krijgen van inzicht in de klok.
Ook de aankoop van didactisch materiaal voor onze nieuwe kleuterklas werd gesponsord door het oudercomité. Vorig schooljaar werden boekjes aangekocht voor het 1ste leerjaar om het tutorlezen te ondersteunen, waarbij leerlingen van het 4de leerjaar gaan lezen met leerlingen van het 1ste leerjaar.
Elke klas kan ook ieder jaar beschikken over 75 euro voor extra uitgaven bijv. een kooksessie, didactisch materiaal, ... De meerdaagse schoolreizen worden ook door het oudercomité gesponsord. 
Een reactie posten

Aanbevolen post

Men zegge het voort ...

Voorrangsperiode inschrijving broertjes en zusjes geboortejaar 2017 vanaf 5 november 2018 Open deur nieuwe gezinnen geboortejaar 2017...

Kweetet

Volg ons via mail ...

Volg ons via facebook...

google+ pagina

Schoolmenu

Oudercomité

Kindergemeenteraad

Leerlingbegeleiding