header.jpg
maandag 23 februari 2015

Nieuws


De krokusvakantie zit er alweer op. Er liggen nog drukke weken in het verschiet.

Op zaterdag 7 maart houden we een 'open deur' van 10 uur tem 12 uur voor ouders die nieuwe leerlingen willen inschrijven (geboortejaar 2013).

Een week later (14 maart) is er dan nog ons schoolfeest. De optredens zullen doorgaan in het kerkje. 

Het kerkje gebruiken we nu al voor kleuterturnen.


Op vrijdag 27 maart is het een hoogdag in Harelbeke met de jaarlijkse E3-prijs. Er is geen school die dag.

Nieuwe leerkracht
We verwelkomen Marieke Mestdag. Dankzij het groeiende aantal kleuters hebben we uren bij. Marieke zal kleuterturnen geven. Op maandagnamiddag en woensvoormiddag staat Marieke bij onze allerkleinsten (juf Eveline C. werkt 4/5). Dit betekent dat onze kinderverzorgster Kris nu ook kan ondersteunen in de klas van juf Elke. 

Toiletten
De leerlingen vroegen al enkele jaren in de leerlingenraad of de toiletten niet konden 'gepimpt' worden. Dat is er nu van gekomen. De deuren in de jongenstoiletten kregen een nieuw kleurtje. Muurstickers fleuren de toiletten van jongens en meisjes op. We hopen dat de leerlingen nu wat meer respect zullen tonen voor deze ruimtes en er geen graffiti, krassen in de deuren of een hoop papier op de grond zullen achterlaten. 

Familienieuws
Met droefheid melden wij u het overlijden van Gerard Beernaert, overgrootvader van Brecht Manhaeve (4de lrj.). We wensen de familie alle sterkte toe. 


Kalender

Pagina's

Steun ons oudercomité

Zoeken in deze blog

Volg ons via facebook...