header.jpg
woensdag 18 mei 2016

Speelbosje - personeel - agenda - ...

Je zag het al, er is iets veranderd aan de school. Binnenkort nemen we ons nieuwe speelbosje in gebruik. 
Dankzij het oudercomité konden we ons stukje speelbos omheinen en een poort steken in de huidige omheining.  Nu nog wat brandnetels en andere planten met stekels uittrekken en klaar is Kees. Ouders of grootouders met groene vingers die hiervoor graag hun steentje willen bijdragen, jullie zijn alvast welkom.

Sinds enkele weken vervang ik onze directeur die met ziekteverlof is. Dit zorgde voor enkele verschuivingen binnen onze school. Juf Claudine is momenteel onze zorgcoördinator en meester Angelo ontpopt zich als flexibele ondersteuner in zowel het kleuter als het lagere en dit in onze beide vestigingen. 
Indien er niets tussen komt, ben ik normaal gezien aanwezig in Hulste op maandagnamiddag, woensdagvoormiddag en donderdagnamiddag. Ik blijf uiteraard bereikbaar. 

Wat staat er nog op de agenda?

  • 2,3 en 4 gaan vrijdag op schoolreis naar Bellewaerde. Er is plaats voor een educatieve rondleiding en natuurlijk voor heel veel plezier. Het mooie weer is besteld.
  • Volgende week dinsdag gaan onze oudste kleuters naar Harry Malter.
  • Volgende week zaterdag verwachten we jullie voor ons superfijn schoolfeest 'Rondom rond'. Eet alvast je buikje rond aan een stuk taart of een lekker ijsje. Springen op het springkasteel, rondjes met de bus, doldraaien op een stier, boomworstelen, de schoolomheining pimpen ... dat willen de kinderen zeker niet missen. Ondertussen kunnen de ouders genieten van drankjes aan ronde prijzen. De avond sluiten we af met een rond stukje vlees, ja ja, een overheerlijke hamburger.
  • Met het eerste leerjaar zullen we nog ons fantastisch zeeweekend beleven. Ik verlang nu al!
  • Het 6de gaat nog naar een 'Doe aan sport'-beurs in de laatste schoolweek. Daarvóór is er echter nog een muzisch weekend vol toffe activiteiten in Dworp voor 5 en 6.  
  • Op de laatste schooldag nemen we afscheid van onze 6de-klassers en bedanken we de mensen waarop we in de loop van het schooljaar meerdere keren beroep konden op doen. 

Er staat dus nog het één en ander op stapel dit schooljaar. 

Misschien wat vroeg maar zet volgende datum al vast in je kalender voor volgend schooljaar: Zondag 25 september 2016 organiseert het oudercomité terug een sportief ontbijt. Dat betekent, lekker voetjes onder tafel en daarna een verkwikkende fietstocht of wandeling. Reserveren dus die datum.

Groeten,
beleidsondersteuner Joke

Kalender

Pagina's

Steun ons oudercomité

Zoeken in deze blog

Volg ons via facebook...