header.jpg
woensdag 31 augustus 2016

Klaar voor een tof nieuw jaar ...

De voorbije twee weken was het alweer een drukte van jewelste bij ons op school.
Er moest worden opgeruimd, onkruid op de speelplaats moest eraan geloven, hier en daar was nog een natte dweil en vod nodig, klassen werden klaargezet, eerste lessen werden voorbereid, er werd vergaderd, er werden ideeën uitgewisseld, ... 
We zijn er dus wel degelijk klaar voor en we zien het helemaal zitten.
We verwelkomen juf Els terug, die ons team weer compleet maakt na een jaar ziekteverlof. 

Naar jaarlijkse gewoonte valt er ook morgenochtend terug wat te beleven op onze speelplaats voor de start van het nieuwe schooljaar. En voor de ouders die dan nog wat tijd hebben, is er een tas koffie voorzien eenmaal jullie lieve schatten naar de klaslokalen verdwijnen.

Voor wie al aan de school passeerde, de werken aan de voormalige kapel zijn gestart. Er werd al gekapt (nieuw deurgaten) en er ligt nieuwe elektriciteit. Het eerstvolgende werk is voor de loodgieter, want er komen toiletjes die grenzen aan de speelplaats, een toilet toegankelijk met de rolstoel en een aanrecht. We houden jullie op de hoogte.
Graag zouden we onze multifunctionele  zaal een nieuwe naam geven. Helpen jullie meedenken? Ideetjes kan je gerust in onze brievenbus naast de voordeur kwijt of via ons mailadres devleugel@kbhonline.be of als commentaar bij dit bericht.

Dan zoeken we ook nog enkele ouders of grootouders die zich willen engageren om 2 keer per jaar te helpen met het onderhoud van ons speelbos. Dit houdt snoeiwerk in en misschien wat spitwerk voor het uitgraven van hinderlijke onkruiden. Er dienen ook nog wat takken gesnoeid boven ons nieuwe kippenhok naast de visjesklas, dus iemand met een boomzaag en wat durf zou welkom zijn.
Hoe meer zielen hoe sneller de klus geklaard. Wie zich kan vrijmaken op zaterdagvoormiddag 10 september om 9 uur om een handje toe te steken, mag dit laten weten via mail of aan een klasleerkracht. Zelf een snoeischaar (of andere nuttig gerief) meebrengen zou handig zijn.


beleidsondersteuner
Joke Denys
Kalender

Pagina's

Steun ons oudercomité

Zoeken in deze blog

Volg ons via facebook...