header.jpg
donderdag 9 februari 2017

Inschrijvingen schoolfeest

Beste ouders,
De inschrijvingen lopen goed. Nog een 10-tal gezinnen moeten vermoedelijk nog inschrijven. We zouden willen vragen dit dan ook zo snel mogelijk te doen, zodat we een duidelijk zicht hebben op de zaalbezetting. 
Zoals het er nu voor staat kunnen we iedereen die tot nu toe inschreef een plaatsje bezorgen. Moest de zaal vol zitten bij inschrijving online, dan krijgt u de melding 'Helaas, we zijn volzet'. 
Vanaf volgende week maandag worden de kaartjes meegegeven naar huis. Vergeet ze zeker niet mee te brengen naar de voorstelling. De kaartjes zijn genummerd , maar de plaatsen zijn dit niet. 
Organisatorische afspraken
Voor de veiligheid zouden we willen vragen geen wandelwagens mee naar binnen te nemen in de zaal. We willen ten allen tijde een vrije doorgang verzekeren.
De ingang zal langs de grote deur aan de kant van de straat zijn. Wie geen ticket heeft, zal moeten wachten tot de mensen met een ticket binnen zijn.
Na de voorstelling wordt iedereen naar buiten gelaten via de zijdeuren links en rechts van de zaal. Wie de zaal verlaat tijdens de voorstelling, kan niet meer naar binnen. Hou hier dus rekening mee. 

Tijdens de voorstelling worden foto's genomen door ons. Achteraf komt er dan een link op onze website, waar u de gewenste foto's zal kunnen downloaden. We zouden dan ook willen vragen om niemand het zicht te belemmeren omdat u zelf een foto wil nemen. 

We tellen alvast vol spanning af naar het namiddag van de 'Gouden Pluimen', u ook?

Kalender

Pagina's

Steun ons oudercomité

Zoeken in deze blog

Volg ons via facebook...