header.jpg
vrijdag 20 april 2018

Nieuws ...

Natia, die op woensdag de opvang doet, is voor onbepaalde duur in ziekteverlof. We wensen haar een spoedig herstel.
Ze wordt momenteel vervangen door Morgane. Daarom willen we de ouders vragen om op woensdag de kinderen zeker tot bij Morgane te laten gaan om hun naam te zeggen voor het inscannen. 

We schreven gisteren onze laatste leerling in voor geboortejaar 2016. Het klasje voor volgend jaar zit dus vol. Ook voor het eerste leerjaar volgend schooljaar zijn er geen plekjes meer over. 

Naar aanleiding van de enquête die we hielden in verband met woensdagnamiddagopvang, hebben we besloten om vanaf volgend schooljaar opvang te organiseren. 
Dus vanaf volgend schooljaar opvang op woensdagnamiddag tot 17 uur.

De eerste communie komt dichterbij. Volgende week zaterdag is het feest voor heel wat eerste klassertjes. We duimen alvast voor een stralende zon.

Ook ons schoolfeest komt dichterbij. We maken jullie hier graag warm voor. De activiteiten voor de kinderen beginnen vanaf 14 uur. Voor de goesting en honger wordt ook gezorgd. Er zijn taart en koffie, ijsjes en frietjes voorzien.

De afrekening voor Broederlijk Delen is ondertussen ook gekend. Met het toernooi tussen leerkrachten-leerlingen-ouders en met het sober maal hebben we 639,05 euro ingezameld. Dank u wel hiervoor.


Kalender

Pagina's

Steun ons oudercomité

Zoeken in deze blog

Volg ons via facebook...