header.jpg
dinsdag 19 juni 2018

Belangrijk om weten ...

Zoals ieder jaar is de laatste schooldag maar een halve dag! Er is ook geen opvang die namiddag. Gelieve hier rekening mee te houden.

Op donderdag 30 augustus tussen 17.30 uur en 19.30 uur is er terug de gelegenheid om goedendag te komen zeggen aan de nieuwe klasleerkracht. Dan krijg je ook de eerste briefwisseling mee naar huis. In het lagere gaan boekjes die gekaft moeten worden mee naar huis. In sommige klassen hoeft niets te worden gekaft, dus koop niet teveel op voorhand. Schoolmateriaal wordt voorzien in de klas en hoeft niet te worden aangekocht. 

Omdat er wat wijzigingen op stapel staan, willen we nu al informeren.
In september starten we met 3 volledige kleuterklassen. Pas na de kerstvakantie wordt een instapklas ingericht. In het eerste trimester starten slechts 3 peuters.
Juf Eveline (beertjesklas) kreeg een eigen klas aangeboden in De Wingerd in Bavikhove en neemt dus afscheid van ons. Juf Evelien (eendjesklas),start volgend schooljaar met een gevarieerde job (kleuterturnen, ondersteuning kleuterklassen, ondersteuning 1ste leerjaar). Na de kerstvakantie neemt ze dan de beertjesklas voor haar rekening.

In de kikkerklas heten we juf Marieke welkom om de duobaan van juf Els aan te vullen. 
Juf Elke staat al te popelen om na een jaar ziekteverlof terug aan de slag te gaan in de eendjesklas. 

Juf Wendy neemt volgend schooljaar het eerste leerjaar voor haar rekening. Juf Laura, die al een paar jaar in onze hoofdschool aan de slag is, geeft volgend jaar les aan het tweede leerjaar. 
Juf Sarah start volgend schooljaar deels in De Vleugel, deels in OLVvanVreugde.
Juf Claudine neemt volgend schooljaar de volledige zorg in OLVvanVreugde op zich.

Beleidsondersteuner Joke

Kalender

Pagina's

Steun ons oudercomité

Zoeken in deze blog

Volg ons via facebook...