header.jpg
woensdag 29 januari 2020

Nieuwtjes en mededelingen

Beste ouders,

Door een vergissing werd voor het zwemmen terug 3 euro aangerekend i.p.v. 2 euro.
Als dit ook zo is op uw factuur, dan zal dit worden gecompenseerd bij een volgende factuur.

Gezien het hoge aantal inschrijvingen voor de tweede shift spaghetti, zouden we willen vragen dat de mensen die zich inschreven voor de eerste shift tijdig komen eten, zodat er terug plaats is in de zaal voor de tweede shift. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Na jarenlange dienst namen we afscheid van onze poetsmannen Kris en Timothy. We danken hen voor hun inzet gedurende die periode. Kimberley neemt vanaf deze week onze school onder handen. We heten ze welkom in ons team.

Vandaag probeerden we iets nieuws uit, nl. dat de nieuwe peuters die starten op 3 februari 2020 al eens vooraf mogen komen piepen op school en met de juf kennismaken voor een uurtje. Dit blijkt een goede formule en zal in de toekomst worden verder gezet. Graag wil ik ook nog eens de firma Deknudt bedanken voor deze leuke karren. 
Dankzij Martin werden deze karren omgetoverd tot een handige kar om de laarsjes op te zetten.

U merkte het misschien al op , maar momenteel laten we de kinderen niet meer op het gras spelen. Kwestie van de grasmat wat ademruimte te geven.

Dit schooljaar hadden we een hele mooie winst met onze koekenverkoop. Van dit bedrag kunnen we iedere klas een boekenpakket ter waarde van 200 euro laten aankopen. De rest zullen we gebruiken voor het inrichten van een leeshoek in de speelzaal. 
De aankoop van kussens, beschilderen van de muur, maken van een afbakening zullen worden bekostigd met de rest van de winst van de koekenverkoop.

Verder blijven we sparen met het oudercomité voor de infrastructuur op onze speelplaats. De inkomsten van de spaghettiavond zullen dus meer dan welkom zijn. Er zal nog een werkgroepje worden opgericht om ideeën te bundelen, kostprijzen te ramen, enz . ... U hoort er nog van. 

Beleidsondersteuner Joke DenysKalender

Pagina's

Steun ons oudercomité

Zoeken in deze blog

Volg ons via facebook...