header.jpg
maandag 16 maart 2020

Omtrent de NOODopvang

Beste ouders,

Vrijdag 27 maart 2020 was er een facultatieve verlofdag gepland. 
We beslisten om deze dag niet te laten doorgaan zodat de mensen die noodopvang nodig hebben, alsnog op school terecht kunnen. Deze dag zal niet worden ingehaald in het derde trimester.

Voor ouders die gebruik maken van de noodopvang

  • Zo weinig mogelijk ouders binnen de school, dus liefst afzetten aan de deur (opvang) of groene poort. Kom je onverwachts je kinderen ophalen, bel aan en kom de school niet onnodig binnen. Wij halen je kinderen dan naar de klas. Dit om onnodige contacten te vermijden. 
  • Je schreef je in, maar vond toch een andere regeling of de regeling wijzigt? Laat dit weten aan de school of vul een nieuw formulier in (formulier met laatste datum - uur telt). Zo hebben we zicht op wie we wel of niet mogen verwachten.
Omdat dit niet helemaal duidelijk bleek, wie geen gebruik maakt van de noodopvang, hoeft niets te doen. 

Het wordt alvast enorm geapprecieerd dat we zien dat jullie als ouder werkelijk jullie best doen om voor oplossingen te zorgen. Dit zorgt er mee voor dat we ook als team ons veiliger voelen en voor de nodige opvang kunnen blijven zorgen door het verminderen van risico's.
We zorgen er op school bijvoorbeeld voor dat de kinderen met niet meer dan 10 samen zitten. 

We hopen op deze manier deze moeilijke periode te overbruggen en ons steentje te kunnen blijven bijdragen voor diegenen voor wie het nodig is.
Zorg goed voor elkaar en voor jezelf. 

beleidsondersteuner Joke Denys

Kalender

Pagina's

Steun ons oudercomité

Zoeken in deze blog

Volg ons via facebook...