header.jpg
zaterdag 18 april 2020

Zaterdag 18 april 2020

Een sprekend beeld, gemaakt door een mama op wandeling rond school. 
De kinderen missen school en wij missen de kinderen. 

Maandag is het geen 'business as usual', maar doen we verder met het afstandsonderwijs.
Voor niemand evident, noch voor de ouders, noch voor de leerkrachten, maar iedereen doet zijn best in deze tijden. 
In het lagere worden verder de puntjes op de i gezet in het onderwijzen op afstand. 

In eerdere berichten kon je al tips terugvinden omtrent het aanbieden van structuur thuis. Dit brengt rust voor jou en je kind(eren). 

In het kleuter zorgen de facebookgroepen (privé) voor de nodige uitwisseling tussen thuis en de juf en de klasgenootjes. Het is een plezier om te zien wat er thuis allemaal gedaan wordt. 

Voor de ouders die de weg nog niet vonden, je kan de link terugvinden via de klasblog. Wie de weg nog niet zou gevonden hebben naar de klasblog, die vind je via deze website op de pagina 'onze klassen'. 
Let op, wie naar dit bericht op zijn/haar gsm kijkt ziet enkel de mobiele versie en ziet dus enkel de berichten. Wil je meer zien van onze website, dan moet je helemaal onderaan kiezen voor 'internetversie'.

Er werd vrijdag een mail verstuurd naar alle ouders omtrent de opstart na de paasvakantie. Ik vermeldde het al in de mail dat wat de leerkrachten lager aanbieden na de vakantie niet vrijblijvend is. Zijn er problemen, laat het dan zeker niet om de leerkracht te contacteren. 
Wie geen mail zou gekregen hebben, kijkt eerst eens bij 'spam'. Vind je ook daar geen mail, stuur dan een bericht naar devleugel@kbhonline.be, zo hebben we dan meteen het juiste mailadres. 

Het hoeft waarschijnlijk niet meer gezegd dat alle activiteiten van het derde trimester worden opgeschort. Geen voetbalmatchen meer op woensdagnamiddag, geen meerdaagse uitstappen, geen communies en vormsel, ...
De pedagogische studiedag van 27 mei wordt ook geannuleerd. 

En voor de rest, hou jullie allemaal goed en zorg voor jezelf en voor elkaar. 

Beleidsondersteuner Joke Denys

Kalender

Pagina's

Steun ons oudercomité

Zoeken in deze blog

Volg ons via facebook...