header.jpg
dinsdag 19 mei 2020

Dinsdag 19 mei 2020

Dag 3 na de opstart.

We kunnen zeggen dat het redelijk vlot verloopt allemaal. Een hele opluchting na een aantal stressvolle weken. Hoe het allemaal verder zal lopen, dat is nog even koffiedik kijken. Afwachten dus.


School in ontwikkeling

In het begin van de lockdown, toen alles zowat stilviel, had ik de ruimte om de enquête die vorig jaar bij de ouders werd afgenomen, uitgebreid van commentaar te voorzien. Je kan deze hier terugvinden.


Berichten volgen via mail

Achter de schermen van mijn mailinglist werd ook hard gewerkt. Plots lijk ik maar 13 mailadressen meer te hebben staan via de feedburner van mijn website voor ouders. Geen idee dus of alle ouders die inschreven nog op de mailinglist staan. 
Kreeg je dit bericht nog via jouw mail, dan is alles ok.
Je kan dit ook checken door je mailadres nog eens in te vullen. Als je nog ingeschreven bent, dan krijg je een melding.

Inschrijven noodopvang

Zoals elke week wordt er ten laatste tegen het einde van de week een mail verstuurd met een link om in te schrijven voor de noodopvang.
U hoeft hiervoor geen mail te versturen om dit te ontvangen. Dit wordt aan alle ouders in ons adressenbestand verstuurd. 

Graag nog uw aandacht voor het volgende


- Als je het formulier hebt ingevuld ontvang je een antwoordmail met een link. Mogen we vragen om wat je invulde aan te passen als iets verandert?

Met vriendelijke groeten,
beleidsondersteuner Joke Denys 
Kalender

Pagina's

Steun ons oudercomité

Zoeken in deze blog

Volg ons via facebook...