header.jpg
woensdag 3 juni 2020

Woensdag 3 juni 2020

Het kleuter is opgestart. Terug blije gezichtjes 's morgens aan de schoolpoort. Nog wat zoeken hier en daar hoe we zaken best bijsturen.
Nog even op een rij, want ook bij ons was nog wat onduidelijkheid.

- Peuters worden opgehaald aan de grote speelplaats (normale ingang groene poort), samen met eventuele broers en zussen.
- Kleuters via de speeltuin met eventuele broers en zussen (ook die uit het lagere).
Dus peuters en kleuters bepalen waar er wordt opgehaald.

Er zijn GEEN warme maaltijden. 
Er zijn GEEN rijen.
Er is GEEN woensdagnamiddagopvang, maar omdat het voor toch heel wat ouders moeilijk is om er om 11:40 te geraken, voorzien we toezicht tot 12:30. De kinderen worden dan opgehaald via zijdeur turnzaal bij slecht weer of op de grote speelplaats. 

Het oudercontact zal dit schooljaar niet zoals gewoonlijk verlopen.
Het zal voor de meesten onder jullie een virtueel contact worden en als er fysiek wordt uitgenodigd, zal dit met de nodige maatregelen zijn.
Een receptie einde schooljaar voor 6de leerjaar, zal er helaas niet zijn. 
We zorgen wel voor een gepast afscheid.

Als de veiligheidsraad het toelaat aan het mobiele frietkraam, zouden we toch nog eens frietjes voorzien op de laatste maandag van het schooljaar, zodat elke leerkracht met zijn eigen klasbubbel nog een beetje feestelijk het schooljaar kan afsluiten. We wachten dus af en hopen.­čśâ 
Het zou 3,5 euro per leerling bedragen.

Hou er ook rekening mee dat de laatste schooldag naar jaarlijkse gewoonte een halve dag zal blijven. 
Dus de school eindigt dan om 11:40.

Beleidsondersteuner Joke Denys

 
2 reacties:

Filip Deleu, papa van Henri & Marie zei

Jullie doen dat super goed! Alles is goed georganiseerd! Het is eventjes wennen voor iedereen natuurlijk. Zowel het afzetten 's morgens als het ophalen 's avonds loopt toch al redelijk vlot volgens mij. Het ophalen dinsdag namiddag verliep wel een beetje onwennig, maar dat is perfect normaal. Iedereen went wel aan deze nieuwe situatie en ik ben zeker dat dit ook na enkele dagen veel vlotter zal verlopen.

Veel respect en dankbaarheid voor jullie inzet, zowel van de school uit als ook alle leerkrachten individueel. Met trots kijk ik naar de school waar mijn kinderen mogen les volgen, en ben ik ook blij dat wij voor jullie school gekozen hebben!

Doe zo verder zou ik zeggen!

Dat is heel fijn om te horen en doet ons team dan ook heel veel deugd.
Dank u wel
beleidsondersteuner Joke

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Volg ons via facebook...