header.jpg
dinsdag 1 september 2020

Dinsdag 1 september 2020

 


Het was een beetje een vreemde dag vandaag om zo te starten zonder ouders op de speelplaats. Het had echter ook voordelen. Zo maakten zowel de kleuters als de kinderen van het lagere een zachte landing door een voor een de klas binnen te sijpelen. 

We zochten ook onze weg in organisatie. Bijsturen is hier een belangrijk werkwoord, zeker in deze tijden ...

Er kwam de voorbije tijd ook een massa info op jullie af en dit gold evenzeer voor het schoolteam en ook voor de kinderen vandaag. En gisteren sloop dan nog een foutje in de communicatie doordat ik een link had gezet naar de verkeerde brief van een andere school. Dankzij een opmerkzame ouder werd dit euvel snel rechtgezet.

Het was fijn om te merken dat de meeste ouders de schoolmaaltijden hadden ingevuld op het onlineformulier van de klas. We zaten er vandaag slechts 3 maaltijden naast. Graag benadrukken we het belang van dit formulier, omdat we Esthio een week op voorhand onze maaltijden doorsturen dit jaar. Deze week is nog de dag voordien, maar vanaf vrijdag is het voor de ganse volgende week. 

We zetten de digitalisering verder.
Graag verwijzen we naar 2 formulieren

Vul je enkel in als je een fluohesje of turngerief nodig hebt.
bestellingen 

In te vullen per gezin 

thuissituatie


Ondertussen staat ook de nieuwe schoolbrochure online.
Donderdag gaat een strookje mee naar huis die voor elk kind hier bij ons op school moet gehandtekend worden, waarbij je jouw goedkeuring geeft.

Met vriendelijke groeten,
beleidsondersteuner Joke Denys


Kalender

Pagina's

Steun ons oudercomité

Zoeken in deze blog

Volg ons via facebook...