header.jpg
donderdag 10 december 2020

Koekenverkoop - kerststallentocht


Koekenverkoop

Even vermelden dat de koekenverkoop een gigantisch succes was. Dank u wel daarvoor. Later hoor je nog wat we realiseren met de opbrengst. De werkgroep speelplaatswerking komt deze avond een eerste keer samen.


Regeling ophaling

Wie koeken bestelde en zijn/haar briefje nog niet teruggaf met moment van ophaling, gelieve dit alsnog dringend terug te bezorgen. Anders weten de leerkrachten niet op voorhand waar en wanneer ze de dozen gedurende de ophaaldag klaar moeten zetten.


vrijdag 11 december: ophaaldag eerste leerjaar

maandag 14 december: ophaaldag tweede leerjaar en derde kleuter

dinsdag 15 december: ophaaldag derde leerjaar en tweede kleuter

woensdag 16 december: ophaaldag vierde leerjaar en eerste kleuter

donderdag 17 december: ophaaldag vijfde leerjaar

vrijdag 18 december: ophaaldag zesde leerjaarKerststallentocht


De parochie is bezig met het maken van een 'kerststallentocht' doorheen het Eiland en de Arendswijk. Ze doen een warme oproep om tekeningen van kerststallen uit te hangen in deze wijken. Zelf iets tekenen of schilderen is nog een stuk creatiever en wordt zeker aangemoedigd. Deze week worden tekeningen meegegeven om in te kleuren voor wie dit wenst. Onze eigen kerststal zullen we dan omkeren in de kerstvakantie, zodat ze ook van buitenaf kan bezichtigd worden. 


Wij sponsoren De Spie


Net zoals voorgaande jaren sponsoren we terug de Spie tijdens de periode van Welzijnszorg. Dit jaar eens geen koekenbak, maar vragen we de kinderen om zich te laten sponsoren bij taakjes thuis. Handen uit de mouwen dus. Hiermee willen we niet gezegd hebben dat helpen altijd tegen een beloning moet zijn, verre van. We willen voor deze keer de kinderen het gevoel geven dat ze er zelf iets kunnen aan doen in plaats van gewoon centjes thuis te vragen. De gespaarde centjes worden dan omgeruild tegen kurken, waarmee we een kunstwerkje opvullen.  

Kalender

Pagina's

Steun ons oudercomité

Zoeken in deze blog

Volg ons via facebook...