header.jpg
dinsdag 1 december 2020

Nieuws

Beste ouders, grootouders van De Vleugel,


Na 10 jaar kapitein op het schip in De Vleugel, verlaat ik mijn huidige job voor een nieuwe uitdaging. Vanaf 1 februari 2021 word ik directeur in Sint-Rita op de Zandberg. De huidige directeur in Sint-Rita, Bruno Colpaert, zal onze coördinerende directeur, Johan Coopman, opvolgen. 

Ik kan nu al zeggen dat ik 10 mooie jaren heb mogen beleven op De Vleugel. Ik was omringd door een geweldig team. Ik heb de school zien groeien van nauwelijks inschrijvingen na een Open Deur tot wachtrijen om te kunnen inschrijven. We maakten in die 10 jaar 3 keer verbouwingswerken mee om de school om te vormen tot een modernere infrastructuur. Deze zomer volgt fase vier en worden de laatste klassen boven aangepakt. Ik zag het onderwijs veranderen van klassikaal onderwijs, naar onderwijs op 3 sporen waarbij we rekening houden met de verschillende snelheden waarmee leerlingen leren. 


We kregen er een speelbos bij die we in samenwerking met het oudercomité voorzagen van een omheining. Ik was met plezier fotograaf van dienst op de vele prachtige schoolvoorstellingen en de megatoffe weekends met het eerste, vijfde en zesde leerjaar. En zo kan ik blijven doorgaan. 


Zoals iedereen weet, draag ik De Vleugel heel erg in mijn hart. Maar soms is het tijd voor iets nieuws. Ik kijk er naar uit.


Beleidsondersteuner Joke Denys

Kalender

Pagina's

Steun ons oudercomité

Zoeken in deze blog

Volg ons via facebook...