header.jpg
woensdag 27 januari 2021

Dan is het zover ...

Beste ouders en grootouders,


In die 10 jaar in De Vleugel heb ik samen met het team de school zien groeien tot wat ze nu is. Een school met uitstraling, waar een team het beste van zichzelf geeft. Ik was steeds omringd met leerkrachten die heel erg begaan zijn met de kinderen in hun klas. Het is een team met passie voor de job. 


We zijn gestart in moeilijke omstandigheden met een gebrek aan lestijden, wegens een gebrek aan leerlingen. We waren toen creatief om het onderwijs toch zo goed als mogelijk te organiseren. Teamspirit wat het codewoord, flexibiliteit bij het team de draagkracht. 


We dachten vooruit! 3 verbouwingen later zijn we uitgegroeid tot een schooltje waar de plekjes gegeerd zijn en ik ben trots op allen die hiertoe hebben bijgedragen. 


De kers op de taart zullen nog de verbouwingen zijn deze zomer, waarbij de klassen boven gerenoveerd worden. 2 lokalen zullen worden uitgebreid met de gang, zodat er alle ruimte is om te voldoen aan de noden van modern onderwijs. De klassen van het lagere zullen ook worden herschikt zodat de leerkrachten per graad dichter bij elkaar zitten om het samenwerken en kruisbestuiving te stimuleren. 
En dan zit er ook nog een nieuwe schooleigen visie in de pijplijn, waar dit schooljaar al hard aan gewerkt werd. 


De Vleugel was voor mij thuiskomen. Mijn collega's zijn als een tweede familie. Ik was er voor hen, maar zij waren er evenzeer voor mij. Ons motto was al die jaren 'alles komt goed'. 

En dan is daar het afscheid. Dank u wel allemaal voor de fijne jaren die ik op deze school mocht beleven. Directeur Renaat Van Eetvelde neemt het roer in De Vleugel over. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen die ik krijg van het schoolbestuur om als volwaardig directeur in Sint-Rita samen met een nieuw team op stap te gaan. Net als al die jaren in De Vleugel zullen ze kunnen rekenen op mijn inzet en enthousiasme. 

Beleidsondersteunde groeten,
Joke


Kalender

Pagina's

Steun ons oudercomité

Zoeken in deze blog

Volg ons via facebook...