header.jpg
maandag 25 januari 2021

Overlijdensbericht


Met droefheid in ons hart melden we het plotse overlijden van onze collega Claudine Noppe. Ze was jarenlang de juf voor onze eersteklassertjes en daarna de tweedeklassertjes. De laatste jaren was ze zorgcoördinator en zorgjuf, zowel in OLVvanVreugde als in De Vleugel. In 2019 ging ze op pensioen.
Ze was een luisterend oor voor velen van ons en had altijd wel goede raad. De Vleugel had een speciaal plekje in haar hart en zij in dat van ons. Veel collega's hebben mooie herinneringen aan 'ons' Claudine. We zullen haar ongelooflijk missen. 

Het team van De Vleugel

Voor wie dit wenst, er is een rouwhoekje voorzien op school. Iets meegeven met de kinderen kan dus. We bezorgen dan alles aan de familie na verloop van tijd.

Het schoolteam.

4 reacties:

Evelyne Mestdagh zei

Wat een triest nieuws... Onze gedachten gaan uit naar haar familie, vrienden maar ook naar jullie, collega's van de Vleugel. Zowel wij als onze kinderen hebben mooie herinnerringen aan onze juf Claudine. Veel sterkte

Daar ben ik van geschrokken. Zo een lieve juf en altijd het beste voor met haar leerlingen. Veel sterkte aan familie, vrienden alsook collega's van de vleugel. Claudine was een goedlachse vrouw en een fantastische leerkracht. Veel sterkte !

Rosanne Mestdagh zei

ik ben er ook van geschrokken, ik herinner me Claudine als een zeer humoristische persoon, heel sociaal, heel vriendelijk. Een groot verlies

lieve zei

lieve juf Claudine,
ons mamaatje van de kindjes... zeeklassen, optredens, verkleedpartijen, enz....
alleen maar goede herinneringen....
x

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Volg ons via facebook...